SİYASET
Giriş Tarihi : 17-09-2023 23:23

MHP Konya'da Karaarslan güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı’nın 14. Olağan Kongresi Selçuklu Kongre Merkezinde yapılırken, Remzi Karaarslan başkanlığa yeniden seçildi

MHP Konya'da Karaarslan güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı’nın 14. Olağan Kongresi Selçuklu Kongre Merkezinde yapıldı. MHP kadrolarının ve Cumhur İttifakı ortakların AK Parti İl Teşkilatı’nın yoğun katılım sağladığı kongrede mevcut başkan Remzi Karaarslan güven tazeledi.

Karaarslan,"MHP’nin öncelikli varlık nedeni, kahramanların taşıdığı milli bekanın yıkılmadan devamlılığını sağlamaktır. Türk tarihinin bize yüklediği misyon budur" diye konuştu.

Kongrede konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı ise MHP'nin vatana, millete ve bayrağa eşsiz sevgi ve emsalsiz sadakat demek olduğunu, bu iradeyle mücadelesini sürdüreceğini söyledi. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da Cumhur İttifakı'nın millet için ortaya koyduğu birlik, beraberlik ve mücadelenin genel seçimlerde meyvesini verdiğini, MHP ve AK Parti teşkilatlarının özverili çalışmalarıyla 31 Mart yerel seçimlerinde de önemli bir başarıya ulaşılacağına inandığını vurguladı.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: İbrahim Pekperdahcı, Orkun Dülger, Sefa Doğru, Orhan Acar, Mahmut Sami Kayacık, Ahmet Kayaalp, Hasan Bademli, Ali Süzgün, Tayfun Gürel, Selçuk Parla, Veli Yılmaz, İsmail Oral, Yasemin Demir Yurteri, Yakup Kocabaş, Osman Sami Şen, Naim Süleyman Turaç Arnas, Mustafa Dalgıç, Mustafa Ünver, Alperen Sezer, Fatih Ayaslıer, Yusuf Erkeç, Turan Ayas, Hüseyin Kavas, Hüseyin Küçükavcılar, İsmail Şencan, Ali Altuner, Mustafa Oflaz, Ali Naci Kılıçarslan, Ali Gündoğdu, İsmail Hakkı Ceylan, Kadir Koman ve İbrahim Ay.

kaynak:bbnhaber

EditörEditör