Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:51

Meram’da 33 Mahalle, 268 Cadde ve 4540 Sokak dip bucak temizlendi

Meram Belediyesi bünyesinde oluşturulan Meram Çevre Timi sonbahar dipbucak temizlik görevini tamamladı. Tim 33 mahalle, 268 cadde ve 4540 sokakta detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-12-2023 18:41   Güncelleme : 11-12-2023 22:13
Meram’da 33 Mahalle, 268 Cadde ve 4540 Sokak dip bucak temizlendi

Meram Belediyesi bünyesinde oluşturulan ‘Meram Çevre Timi’ sokak sokak, cadde cadde gerçekleştirdiği detaylı sonbalar temizlik görevini tamamladı. Atıkların toplanmasından dökülen sonbahar yapraklarının süpürülmesine ve zararlı otların temizliğine kadar çevreyle alakalı tüm temizlikleri gerçekleştiren tim 33 mahalle, 268 cadde ve 4540 sokakta dip bucak temizlik yaptı.

BAŞKAN KAVUŞ; “ÇEVRE TİMİ MERAM’I KIŞA HAZIRLADI”

Çevre Timi’nin her mevsim ayrı bir konseptte gerçekleştirdiği ayrıntılı temizliğin daha güzel bir Meram adına yapılmış en güzel çalışmalardan biri olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu çalışmanın kış ayları öncesinde daha önemli ve anlamlı olduğuna vurgu yaptı. Daha temiz ve sağlıklı bir ilçe adına tüm temizlik, çöp ve atık toplama, sıfır atık ve geri dönüşüm çalışmalarına yıl boyunca azami dikkat gösterdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Kavuş, yaptığı açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Tüm temizlik ve geri dönüşüm çalışmalarını yıl boyunca titizlikle sürdürüyoruz. Bunlara ilaveten çevre timimiz de detaylı çalışmaları gerçekleştiriyor. Muhtarlarımızla da koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında tim bir sokağa ya da bir caddeye giriyor, o sokağın o caddenin tüm temizliğini yapıyor. Ekiplerimiz süpürüyor, süpürgeli araçlarımız ardından tozuna kadar bölgeyi temizliyor. Yabani otları temizliyor, kötü görüntüye sebebiyet veren ya da sağlığı tehdit eden çöpleri kaldırıyor. Kısaca bir evin dipbucak temizliği nasıl yapılıyorsa öyle yapıyor. Mahallelerimizde gerçekleştirilen bu çalışmalarda koordinasyonun sağlanması noktasında destek ve katkı veren muhtarlarımız ile timimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Meram, çevre konusunda her zaman ilkleri gerçekleştirmiş bir belediyedir. Çevre Timimiz de bu ilklerden biri olarak çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir.”

EditörEditör

YORUMLAR