Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:26

Mega’da Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Meram Belediyesi’nin yeni nesil eğitim projesi MEGA’da atölye dersleri 5 Aralık Salı günü başlıyor. Sekiz farklı alanda 8-25 yaş aralığındaki çocuk ve gençlerin yararlanabileceği atölyelerin kayıtları 3 Aralık Pazar günü son bulacak. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, meramgelisim.com adresi üzerinden başvuruları alınan atölyelere tüm Meramlı gençleri davet etti.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 30-11-2023 16:24
Mega’da Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Meram Belediyesinin, ödüllü yeni nesil eğitim projesi MEGA’da yeni dönem başlıyor. 5 Aralık Salı günü başlayacak atölye eğitimlerinden yararlanmak isteyenlerin 3 Aralık Pazar gününe kadar meramgelisim.com internet adresi üzerinden kayıt yaptırmaları gerekiyor. Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek eğitimlerde, 8-25 yaş aralığındaki çocuklara ve gençlere Robotik Kodlama ve Simülasyon, Bilim ve Fen, Dil, Cebir, Resim ve Sanat, Geleneksel Motifler, Müzik ve Akıl Zeka Oyunları Atölyeleri’nde dersler verilecek.  

           BAŞKAN KAVUŞ; “MEGA MERAM GENÇLİĞİNE BÜYÜK FIRSATLAR SUNUYOR”  

Meram Gelişim Akademisi’nin hayatlarına dokunduğu 75 bin çocuk ve genç için önemli fırsatlar sunduğunu hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Genel ahlaki karakter eğitimini’ merkeze alarak yeni nesli yeni nesil yöntemlerle eğitmeyi hedefleyen MEGA’nın genç yaşına rağmen eğitimde önemli başarıların altına imza attığının altını çizdi. Bu çerçevede, kendilerini teknoloji, bilim, sanat ve dil noktasında geliştirmek isteyen çocuk ve gençleri MEGA atölyelerine davet eden Başkan Mustafa Kavuş, konuşmasını şöyle sürdürdü; “MEGA atölyelerimizin yeni döneminin Meram gençliğine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kendilerini bilimde, fende, sanatta geliştirmek isteyen gençlerimizin adresi olan atölyelerimiz gençlerimize güzel bir gelecek için yeni ufuklar açıyor. İlgilendikleri alanda derinleşmelerinin önünü açıyor. Bu sebeple tüm genç arkadaşlarımı bu fırsattan yararlanmaları konusunda çağrıda bulunuyorum. Biz onlar için fırsatlar oluşturmaktan çok mutluyuz, eminim onlar da bizlerle birlikte olmaktan ve bu eğitimlere katılmaktan çok mutlu olacaklar.”  

EditörEditör

YORUMLAR