Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:18

MEGA'da yeni dönem eğitimleri başladı'

MEGA yeni döneme Trafik ve KOP Doğa Okulu eğitimleri ile başladı. Meram Belediyesinin, ödüllü projesi Meram Gelişim Akademisi (MEGA) kapsamında gerçekleştirdiği KOP Doğa Okulu ve Berlika Parkı Trafik Eğitimleri start aldı. Eğitimleri başlayan 3. ve 4. Sınıf öğrencileri büyük mutluluk yaşadı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 05-10-2023 13:49
MEGA'da yeni dönem eğitimleri başladı'

Meram Belediyesinin, Meram Gelişim Akademisi (MEGA) projesi kapsamında gerçekleştirdiği KOP Doğa Okulu ve Berlika Parkı Trafik Eğitimleri start aldı. Berlika Parkı’nda trafik eğitimlerine katılan 4. Sınıf öğrencileri, trafik polisleri ve eğitmenlerinin gözetiminde trafik kurallarını eğlenerek öğrendiler. KOP Doğa Okulu’nda ise öğrenciler doğa ile başbaşa geçirdikleri eğitimlerde doğa yürüyüşüne katılıp yaşadıkları çevre ile yüzyüze tanışmanın mutluluğunu yaşadılar.  

BAŞKAN KAVUŞ; “MEGA, ÇOCUKLARIMIZA HAYATI ÖĞRETİYOR”  

 

Berlika Trafik Eğitim Parkı'nda gerçekleşen ve ilçe genelinde okuyan yaklaşık 7 bin 4. sınıf öğrencisinin katılacağı trafik eğitimlerine başlandığını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, trafik eğitimlerinin çocuklar için hayati önem taşıdığına vurgu yaparak başlayan eğitimlerle ilgili şu açıklamayı yaptı; “Örgün eğitimlerin başlamasıyla bizler de MEGA eğitimlerimizi başlattık. Her sınıf ve yaş grubu için ayrı bir eğitim programımız var. 4. Sınıf öğrencileri için Trafik Eğitimleri, 3. Sınıflar için de KOP Doğa Okulu bu eğitimler kapsamında yoğun bir şekilde başladı. Mevsim şartları el verdiği süre boyunca trafik eğitimlerine devam ediyoruz. Bu eğitimler hem çocuklarımız hem de aileleri için önem arz ediyor. Bu nedenle eğitimleri çok önemsiyor, işin ciddiyetini çocuklarımıza anlatıyoruz. Çocuklarımız da eğlenerek öğrenmenin tadını yaşıyorlar. Yine yaklaşık 7 bin 3. Sınıf öğrencimiz KOP Doğa Okulu’nda doğa sevgisi kazanıyorlar. Uygulamalı ve doğa ile iç içe gerçekleşen bu eğitimlerde çocuklarımız doğa ile buluşmanın mutluluğunu da yaşıyorlar. Tüm öğrencilerimize gerek MEGA eğitimlerinde gerekse okulda gerçekleştirdikleri eğitimlerde başarılar diliyorum.”  

EditörEditör

YORUMLAR