EĞİTİM
Giriş Tarihi : 28-12-2023 11:03   Güncelleme : 28-12-2023 13:23

Mega Yeni Dönem Kayıtlarında Son Gün 30 Aralık!

Meram Gelişim Akademisi MEGA’da yeni dönem dersler 2 Ocak Salı günü başlıyor. 8-25 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere on ayrı branşta verilecek atölye derslerine kayıtlar için son gün ise 30 Aralık Cumartesi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gençlere yeni ufuklar açacak olan atölyelere tüm Meramlı gençleri davet etti.

Mega Yeni Dönem Kayıtlarında Son Gün 30 Aralık!

Meram Belediyesinin, yeni nesil eğitim projesi Meram Gelişim Akademisi’nin (MEGA) yeni dönem atölye dersleri 2 Ocak Salı günü başlıyor. Gençlere ve çocuklara yeni ufuklar açan atölye eğitimlerinden yararlanmak isteyenlerin 30 Aralık Cumartesi gününe kadar meramgelisim.com adresi üzerinden kayıt yaptırmaları gerekiyor. 8-25 yaş aralığındaki çocukların ve gençlerin Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde alacakları eğitimlerde, Robotik Kodlama ve Simülasyon, Diksiyon, Uçak Elektroniği, Bilim ve Fen, Dil, Cebir, Resim ve Sanat, Geleneksel Motifler, Müzik ve Akıl Zeka Oyunları branşları bulunuyor.  

 

     BAŞKAN KAVUŞ; “MEGA GENÇLİĞE YENİ UFUKLAR AÇIYOR”    

Meram Belediyesi olarak, Meram Gelişim Akademisi (MEGA) ile ilçede bulunan ve eğitim gören 75 bin çocuk ve gencin hayatlarına dokunduklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, atölyelerin de bu dokunuşlardan biri olduğuna vurgu yaptı. “Genel ahlaki karakter eğitimi”ni merkeze alarak gerçekleştirdikleri projelerin gençlere gelecekleri adına yeni ufuklar açtığının altını çizen Başkan Mustafa Kavuş, yeni dönemin başlaması ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “MEGA, bu dönem yeni branşlar ekleyerek eğitim yolculuğuna devam ediyor. Atölyeler, pek çok alanda verdiği eğitimlerle gençliğimize ve çocuklarımıza rehberlik ediyor. Bu rehberlik gelecekte onları akranlarından bir adım öne çıkaracaktır. Kendilerini teknoloji, bilim, sanat ve dil noktasında geliştirmek isteyen tüm Meramlı çocuk ve gençlerimizi MEGA atölyelerimize davet ediyorum. İnşallah bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirecekler ve bizlerin gelecek adına daha da umutlanmamızın yolunu açacaklar. Bugüne kadar bu atölyelerde ders alan tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyor, yeni dönemimizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.”  

EditörEditör