GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-10-2023 10:23

Malatya Yeşilyurt Depremle Sarsıldı!

Malatya deprem haberi ile güne uyandı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi verilerine göre sarsıntı, Malatya Yeşilyurt merkez üssünde meydana geldi. Şiddetli bir şekilde hissedilen Malatya depremi merkez üssü, büyüklük ve derinlik gibi detayları ile araştırılmaya başladı. 4 üzeri büyüklükte yaşanan sarsıntıyı hisseden vatandaşlar, arama motorları üzerinden ''Az önce Malatya'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?'' sorularına yanıt arıyor. İşte, AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ile 9 Ekim 2023 Malatya deprem son dakika gelişmeleri, merkez üssü, büyüklük ve derinlik bilgileri.

Malatya Yeşilyurt Depremle Sarsıldı!

 Malatya Yeşilyurt merkez üssünde kaydedilen sarsıntı, Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi ile duyuruldu. Deprem kuşağında yer alan ülkemizin dört bir yanında her gün yüzlerce sarsıntı meydana geliyor. Son olarak yaşanan Malatya deprem büyüklüğü, derinliği ve merkez üssü gibi detayları ile gündemdeki yerini aldı. Derinliği 6.96 km olarak ölçülen şiddetli sarsıntı, çevredeki illerden de hissedildi. Peki, şimdi Malatya'da deprem mi oldu, merkez üssü neresi, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi verileri ile 9 Ekim 2023 Malatya depremi hakkında ayrıntılı bilgiler....
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan son dakika haberine göre, 9 Ekim 2023 Pazartesi günü Malatya'da deprem meydana geldi.
Saat 09.28'de yaşanan depremin merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olarak açıklandı.
4.3 büyüklüğündeki depremin derinliği ise 6.96 kilometre olarak ölçüldü.
AFAD VERİLERİ İLE MALATYA DEPREM BİLGİLERİ
Büyüklük:4.3 (Mw)
Yer:Yeşilyurt (Malatya)
Tarih:2023-10-09
Saat:09:28:53 TSİ
Enlem:38.326 N
Boylam:38.146 E
Derinlik:6.96 k

Kaynak Sabah 

EditörEditör