Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:24

Lise Medeniyet Akademisi’nden Sanat Sokağı Sergisi

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere yönelik hizmet veren birimi Lise Medeniyet Akademileri’nde, öğrencilerin bir yıl boyunca fotoğrafçılık, hüsnü hat ve görsel sanatlar atölyelerinde ortaya çıkardığı eserler LİMA Sanat Sokağı Sergisi’nde görücüye çıktı. Büyükşehir Belediyesi Ecdat Bahçesi’nde kurulan sergi Konyalıların büyük beğenisini kazandı.

KÜLTÜR
Giriş Tarihi : 07-08-2023 08:42
Lise Medeniyet Akademisi’nden Sanat Sokağı Sergisi

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademileri’nde (LİMA) Sanat Sokağı Sergisi gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Ecdat Bahçesi’nde açılan LİMA Sanat Sokağı Sergisi kapsamında öğrencilerin bir yıl boyunca; fotoğrafçılık, hüsnü hat, görsel sanatlar atölyelerinde büyük emeklerle hazırladığı eserler Konyalılardan büyük ilgi gördü.

691387322-32f5666ad9f78909db42.png" style="width: 585px; height: 328px;" />

Yüz boyama, kahoot oyunu, kum sanatı, ebru sanatı, hüsnü hat, kaligrafi ve müzik istasyonlarının bulunduğu sergide, öğrenciler ve eğitmenler müzik atölyesinde çalıştıkları eserleri icra etti. Sergiye katılan ziyaretçiler için hazırlanan fikir köşesinde de katılımcılar LİMA ve sergi hakkındaki görüşlerini paylaştı. Aynı zamanda görsel sanatlar ve hüsnü hat atölyesi öğrencileri de, sergide önceden devam eden eserlerini de tamamlayarak ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

Bu sene ilki düzenlenen LİMA Sanat Sokağı Sergisi 6 Ağustos Pazar günü saat 23:00’e kadar ziyarete açık olacak.

EditörEditör

YORUMLAR