Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:26

Lise Medeniyet Akademileri Münazara Yarışmasında Öğrenciler Kıyasıya Yarıştı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 9,10,11,12. sınıf öğrencileri ile yeni mezun gençlere yönelik ders ve sınav destek programları, milli-manevi eğitimler, atölyeler, etkinlikler ve sosyal faaliyetler alanında hizmet veren Lise Medeniyet Akademileri’nde Münazara Yarışması düzenlendi. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 15-06-2023 11:27
Lise Medeniyet Akademileri Münazara Yarışmasında Öğrenciler Kıyasıya Yarıştı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Lise Medeniyet Akademileri’nde (LİMA) düzenlenen Münazara Yarışması’nda gençler kıyasıya yarıştı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada liseli gençler, iletişim becerilerini geliştirme, analitik düşünme ve argümantasyon yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

Yarışmada kız öğrenciler Haberleri">öğrenciler “Çok gezen mi, çok okuyan mı bilir?” konusunu tartışırken erkek öğrenci takımları ise “Teknoloji sosyalleştirir mi, sosyalleştirmez mi?” başlıklarını münazara etti. Fikirlerin çarpıştığı münazaraların sonucunda kız öğrencilerde Keykubad Lise Medeniyet Akademisi, erkek öğrencilerde ise Keykavus Lise Medeniyet Akademisi birinciliği elde etti. Yarışma sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademileri; 9,10,11,12. sınıf öğrencileri ile yeni mezun gençlere yönelik ders ve sınav destek programları, milli-manevi eğitimler, atölyeler, etkinlikler ve sosyal faaliyetler alanında hizmetlerini sürdürüyor.

EditörEditör

YORUMLAR