SPOR
Giriş Tarihi : 09-09-2022 11:35

Konyaspor'un transferleri tamamlandı. Peki, kimler geldi kimler gitti?

Konyaspor, dün akşam sona eren birinci transfer döneminde 12 futbolcuyu kadrosuna katarken, 14 futbolcuyla da yollarını ayırdı.

Konyaspor'un transferleri tamamlandı. Peki, kimler geldi kimler gitti?

Konyaspor, dün akşam sona eren birinci transfer döneminde 12 futbolcuyu kadrosuna katarken, 14 futbolcuyla da yollarını ayırdı. İşte Konyaspor'un transferleri

14 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

Yeşil-beyazlılar, bu dönemde Nejc Skubic, Ahmed Hassan, Musa Çağıran, Alberk Koç, Eray Birniçan, Erten Ersu, Ekrem Kayılıbal, Adem Eren Kabak (kiralık) Abdülkerim Bardakcı, Nafican Yardımcı, Şener Kaya, Marin Anicic, Sokol Cikalleshi, Paul Jose M’Poku ve son olarak Amar Rahmanovic ve gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 13 futbolcuyu ise takımdan gönderdi.

KONYASPOR’DAN GİDENLER:

ALBERK KOÇ

AHMED HASSAN

MARİN ANİCİC

ABDÜLKERİM BARDAKC

NEJC SKUBİC

ŞENER KAYA

MUSA ÇAĞIRAN

ERAY BİRNİCAN

ERTEN ERSU

SOKOL CİKALLESHİ

PAUL-JOSE M'POKU

EKREM KAYILIBAL

ADEM EREN KABAK

AMAR RAHMANOVİC

6 YABANCI TRANSFERİ YAPILDI

Yeni sezonda iddialı bir kadro yapılanmasına giden ve bir çok yeni oyuncuyu renklerine bağlayan Konyaspor’da son ayrılan isim Amar Rahmanovic oldu. Boşnak oyuncunun ayrılmasıyla birlikte yeşil-beyazlı takımdan giden oyuncu sayısı 14 oldu. Bu sezon için şimdiye dek 6’sı yabancı, 12 oyuncuyu transfer eden Konyaspor, bu futbolcuların tamamını satın alma opsiyonu yöntemi ile kadrosuna dahil etti. Bu 12 transferin 6’sı savunma, 3’ü forvet, 3'ü ise orta alanda görev yapıyor.

KONYASPOR’A GELENLER:

AHMET OĞUZ

BRUNO PAZ

CEBRAİL KARAYEL

DOMAGOJ PAVİCİC

ERHAN ERENTÜRK

YASİR SUBAŞI

ROBERT MURİÇ

KAHRAMAN DEMİRTAŞ

MUHAMMET DEMİR

CALVO

IKPEAZU

MAME DİOUF

SERTAN YILMAZ

EditörEditör