SPOR
Giriş Tarihi : 09-06-2022 11:27

Konyaspor’un patronu açıkladı! Gözde futbolcularımıza teklif var

Konyaspor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken, yeşil-beyazlı takımda bu sezon dikkatleri çeken futbolculara taliplerin olduğu açıklandı. Başkan Özgökçen ise yaptığı açıklamada sadece Amir ve Abdülkerim için teklif gelmediğini ifade etti.

Konyaspor’un patronu açıkladı! Gözde futbolcularımıza teklif var

Süper Ligi üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa Kupalarına katılma hakkı elde eden Konyaspor’da, tüm gözler transfere çevrilmiş durumda. Kadrosuna 5 oyuncuyu katan yeşil-beyazlılar 4 bölgeye daha transfer yapacak. Girişimlerini sürdüren yeşil-beyazlılar listesinde bulunan oyuncularla görüşmelerini sürdürürken, hedef 18 Haziran’a kadar bu süreci tamamlamak.

KONYASPOR’UN YILDIZLARINA KANCA

Konyaspor’da bu sezon sergiledikleri performansla göz dolduran futbolcular takımların da ilgi odağı oldu. Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic bir çok takımın listesinde bulunurken diğer oyunculara da takımların ilgisinin olduğu ifade edildi.

Yeşil-beyazlılarda Zymer Bytyqi, Endri Çekiçi, Guilherme Sitya, Soner Dikmen, Oğulcan Ülgün, Sokol Cikalleshi ve kaleci İbrahim Sehic’e transfer tekliflerin geldiği kaydedildi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen de düzenlediği basın toplantısında, transfer tekliflerinin sadece Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı’ya gelmediğini ifade ederek, oyunculara gelen teklifleri değerlendirdiklerini söyledi.

AdminAdmin