SPOR
Giriş Tarihi : 07-06-2022 11:14

Konyaspor’un listesindeki Berke Özer’in hedefi netleşti

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve Konyaspor’un da transfer listesinde yer alan Berke Özer'in menajeri Ömer Koray Uzun, genç oyuncunun hedefini açıkladı.

Konyaspor’un listesindeki Berke Özer’in hedefi netleşti

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve Konyaspor’un da transfer listesinde yer alan Berke Özer'in menajeri Ömer Koray Uzun, genç oyuncunun hedefini açıkladı.

Fenerbahçe ile sözleşmesinin sonra ermesinin ardından yollarını ayıran kaleci Berke Özer'in hedefinin Avrupa'da oynamak olduğunu dile getiren Uzun, "Berke çocukluk hayali olan kulübe, Fenerbahçe'ye gitti. 4 senede haksız eleştiriler de aldı. Berke 90'a yakın maç oynadı. Bunların 2 senesi Westerlo'da 1'inci kaleci olarak. Fenerbahçe'de de geçen sene 19 maç oynadı. 5 büyük ligde, 2000 doğum ve sonrası oynayan kaleci sayısı son derece az. İtalya'da birinci kaleci olarak oynayan yok. Hollanda'da yok. Diğer liglerde de 1'er tane var. Bir elin parmaklarını geçmez. Berke aslında Avrupa'da tanınan bir kaleci. Genç milli takımlar, A Milli Takım'da çok genç yaşta oynamış bir oyuncu. Kariyeriyle ilgili Avrupa düşüncesi var. O yüzden biraz ince eleyip, sık dokuyoruz. Berke çok daha iyi yerlere gelecektir” dedi.

AdminAdmin