FUTBOL
Giriş Tarihi : 02-12-2023 00:34   Güncelleme : 02-12-2023 00:42

Konyaspor'un Alanya'da ana hedefi galibiyet

Kasımpaşa galibiyetiyle 8 maç sonra moral bulan yeşil-beyazlılar, son yıllarda üstünlük kurduğu Alanya’da yeni bir zafer daha arayacak. Anadolu Kartalı, 5 maçtır mağlup olan rakibi karşısında alacağı 3 puanla orta sıralara bir adım daha yaklaşmak istiyor

Konyaspor'un Alanya'da ana hedefi galibiyet

KONYASPOR, ALANYASPOR DEPLASMANINDA GALİBİYET İSTİYOR

Kasımpaşa galibiyetiyle 8 maç sonra moral bulan yeşil-beyazlılar, son yıllarda üstünlük kurduğu Alanya’da yeni bir zafer daha arayacak. Anadolu Kartalı, 5 maçtır mağlup olan rakibi karşısında alacağı 3 puanla orta sıralara bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Konyaspor için bugünkü Alanyaspor maçının önemi büyük

8 maç aradan sonra galibiyetle tanışan Anadolu Kartalı, seri yakalamayı amaçlıyor. Yeni Başkanı ile ilk sınavına ‘Tek yürek’ olarak çıkacak olana yeşil-beyazlılarda oyuncular kenetlendi.

Kritik mücadele Kırbıyık Holding Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak. Kritik mücadeleyi Burak Pakkan yönetecek. Konyaspor, ligde çıktığı 13 maçtan 3 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlikle ayrıldı. Hanesine 13 puan yazdıran yeşil-beyazlı takım 15. sırada yer alıyor.

Süper Lig’de son 5 maçını kaybeden Alanyaspor ise (2 G, 4 B, 7 M)13 hafta sonunda topladığı 10 puanla 18.basamakta yer alıyor.

Anadolu kartalı, ligde oynadığı son 4 dış saha maçında galibiyet yüzü görmedi. Yeşil-beyazlı ekip, söz konusu bu süreçte son galibiyetini 4. hafta maçında 1-0’lık skorla Başakşehir karşısında 2 Eylül’de almıştı.

Bu maçın ardından Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Konyaspor, Hatayspor’a 3-1, Adana Demirspor’a 3-0 ve son olarak Trabzonspor’a da 2-1’lik skorla kaybetti.

Öte yandan yeşil-beyazlılarda Calvo, bu maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

kaynak:bbnhaber

EditörEditör