FUTBOL
Giriş Tarihi : 21-11-2023 23:23

Konyaspor’da yeni yönetimi bekleyen kritik süreç

Konyaspor'da önceki gün hem çoğunluk sağlanamadığı için hem de resmi bir başkan adayının çıkmaması üzerine genel kurul toplantısı, 27 Kasım’a ertelendi. Bu durumda yeni seçilecek yönetimi özellikle maddi açıdan oldukça kritik bir süreç bekliyor

Konyaspor’da yeni yönetimi bekleyen kritik süreç

Tümosan Konyaspor'da önceki gün hem çoğunluk sağlanamadığı için hem de resmi bir başkan adayının çıkmaması üzerine yapılması planlanan genel kurul toplantısı, 27 Kasım’a ertelendi.Bu durumda yeni seçilecek yönetimi özellikle maddi açıdan oldukça kritik bir süreç bekliyor.

Anadolu Kartalı’nda oyuncuların alacakları birikmiş durumda. Bu yüzden yeni gelecek yönetimin sıcak para getirip futbolcuların gecikmiş ödemelerini yapmak zorunda.

Tümosan Konyaspor’da mevcut başkan Fatih Özgökçen’nin olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıklamasının ardından başkanlığa resmi olarak henüz kimse aday olmazken ve ayrıca yeterli çoğunluk sağlanamadığı için genel kurul 27 Kasım’a ertelendi.

Konyaspor’un başkanı olmak isteyen adaylar, camianın ve şehrin önde gelen isimleriyle görüşmelere devam ederken, yönetime güçlü isimlerin katılması için de gece gündüz telefon trafiği yaşandığı öğrenildi. Özellik yeni seçilecek başkanı ve yönetimi şimdiden çok büyük bir zorluk bekliyor.

Yeni başkan görevi devr alır almaz futbol takımının yaklaşık 100 milyon TL’lik birikmiş alacağını ödemek zorunda. Söz konusu tutarın içinde bazı futbolcuların alacakları ile transfer taksitleri de bulunuyor.

kaynak:bbnhaber.com.tr

EditörEditör