FUTBOL
Giriş Tarihi : 19-01-2023 13:13

Konyaspor’da Tur Heyacanı

Yeşil-beyazlılar son 16 turunda Gaziantep FK ile karşılaşacak. 17.30’da başlayacak mücadeleyi İzmir bölgesi hakemi Yiğit Arslan yönetecek

Konyaspor’da Tur Heyacanı

KONYASPOR, yeni teknik direktörü Aleksandar Stanojevic ile ilk sınavını bugün Türkiye Kupası’nda verecek. Arabam.com Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında bugün Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Kalyon Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 17.30’da başlayacak ve A-Spor’dan canlı yayımlanacak. Zorlu karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılığını ise İbrahim Bozbey ve Selahattin Altay yapacak. Konyaspor dün sabah saatlerinde yaptığı taktik idmanının ardından hazırlıklarını tamamladı ve ardından uçakla Gaziantep’e giderek kampa girdi.

YEŞİL-Beyazlılar, kupada tur atlayarak moral bulmak ve adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor. Süper Lig’de üst üste gelen puan kayıpları sonrasında Avrupa hedefinde yara alan Konyaspor, çiçeği burnunda yeni teknik direktörü Aleksandar Stanojevic yönetiminde çıkacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılarak, Türkiye Kupası’nda yoluna kayıpsız devam etmeyi amaçlıyor. Türkiye Kupası’na 5. Turdan katılan ve bu turda 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor’u 3-2 yenerek son 16 turuna kalan Anadolu Kartalı’nın bugünkü maça nasıl bir kadro ile çıkacağı taraftarlar tarafından merakla beklenirken, Sırp teknik patron Aleksandar Stanojevic’in sahaya farklı bir 11 süreceği ifade edildi.

 

kaynak:bbnhaber

EditörEditör