SPOR
Giriş Tarihi : 04-06-2022 12:19

Konyaspor’da Ahmed Hassan sonrası liste kabarık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Konya’nın da aralarında bulunduğu 32 ilde 385 muhtelif nitelikte arsayı açık artırma ile satışa sundu. Arsalar, yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkânıyla yatırımcıya kolaylık sağlıyor.

Konyaspor’da Ahmed Hassan sonrası liste kabarık!

Gelecek sezon UEFA Avrupa Konferans Liginde mücadele edecek olan Konyaspor’da eksik bölgelere yapılacak transfer çalışmaları devam ediyor.

Orta saha ve sağ bek transferlerini gerçekleştiren yeşil-beyazlılarda rota forvet, sağ kanat ve sol bek transferlerine çevrildi. İbrahim Sehic’e yedek olarak düşünülen kaleci transferinde ise aceleci olunmayacağı ifade edildi.

Yeşil-beyazlılarda, forvet transferi listesinde öncelik Türkiye’de oynayan isimlere verilirken, son olarak listeye Avrupa’da forma giyen bir golcünün daha ismi eklendi. Forvet adayları ile dirsek temasını sürdüren Konyaspor’un, ismi saklanan ve Avrupa liginde forma giyen bir forveti daha gündemine aldığı öğrenildi. İsmi gizli tutulan futbolcu ile görüşmelerin başladığı kaydedilirken, transferin önümüzdeki günlerde netleşeceği kaydedildi.

Başkan Özgökçen ve  kurmayları , forvet transferinde hata yapmamak adına ince eleyip sık dokurken, kısa sürede bu transferde mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

AdminAdmin