FUTBOL
Giriş Tarihi : 15-01-2024 10:11   Güncelleme : 15-01-2024 10:15

Konyaspor yönetiminden Bülent Korkmaz açıklaması!

Konyaspor’da yeni teknik direktörü belirlemek için görüşmeler devam ederken, rota yeşil beyazlıların eski teknik direktörü Bülent Korkmaz’a döndü. Yönetimin, 55 yaşındaki çalıştırıcı ile bugün bir araya geleceği öğrenildi.

Konyaspor yönetiminden Bülent Korkmaz açıklaması!

Tümosan Konyaspor’da yeni teknik direktörü belirlemek için görüşmeler devam ederken, rota yeşil beyazlıların eski teknik direktörü Bülent Korkmaz’a döndü. Yönetimin, 55 yaşındaki çalıştırıcı ile bugün bir araya geleceği öğrenildi.
Teknik direktör Hakan Keleş’ten sonra hoca için bir çok isimle görüşmeler yapan Konyaspor yönetimi, henüz net kararını vermedi.
Daha önce Aykut Kocaman, Ömer Erdoğan ve Rıza Çalımbay ile resmi olarak görüşme yapan ancak olumlu dönüş almayan yeşil-beyazlı idareciler, bu kez de rotayı eski teknik direktörü Bülent Korkmaz’a çevirdi. Sözleşme ve transfer detaylarının konuşulacağı bu görüşmede sorun çıkmaması halinde Bülent Korkmaz ile anlaşma sağlanması bekleniyor.
Konyaspor’da daha önce 2019-2020 sezonunda görev alan Korkmaz, 13 maçta dörder galibiyet ile beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı.

Kaynak bbnhaber 

EditörEditör