FUTBOL
Giriş Tarihi : 25-12-2023 22:42

Konyaspor Yönetimi kaç transfer yapacağını açıkladı

Konyaspor Ocak ayındaki transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Konyaspor, alt sıralardaki durum ve yabancı kontenjanına göre 4 veya 5 transfer yapmayı planlıyor.

Konyaspor Yönetimi  kaç transfer yapacağını açıkladı

Konyaspor Haberleri">Konyaspor, ocak transferi için düğmeye bastı. Teknik direktör Hakan Keleş’in göreve gelişi sonrası çıktığı 8 lig maçında 9 puan toplayan Konyaspor, alt sıralardan uzaklaştı. Konya temsilcisinin hedefi; bir haftalık aranın ardından kazanma serisini sürdürüp, iyice üst sıralara çıkmak.

KADRO PLANLAMASI İÇİN ÇALIŞMA

Hakan hoca antrenmanlarda tempoyu yüksek tutarken, diğer taraftan da kadro planlamasıyla uğraşıyor. Yarıştaki durumlarına göre ara transferde aksiyon alacaklarını belirten 51 yaşındaki teknik adam, izleme komitesiyle sürekli temas halinde. Takip edilen oyuncularla ilgili bilgi alan Keleş, forvet, orta saha, kanat, ve sağ bek gibi farklı mevkilerde aradığı özellikleri aktarırken, buna uygun isimler üzerinden bir liste yapılıyor.

Alternatifli bu liste yönetime sunulurken, sportif direktör Ali Çamdalı ise temaslarına devam ediyor.

4 VEYA 5 TRANSFER

Yeşil-beyazlıların alt sıralardaki durumu ve yabancı kontenjanındaki boşluğa göre ocak transferinde 4 veya 5 takviye yapılması gündemde.

kaynak:bbnhaber

EditörEditör