FUTBOL
Giriş Tarihi : 14-11-2023 12:41

Konyaspor YDK'dan bir kritik toplantı daha!

Tümosan Konyaspor’da 20 Kasım'da gerçekleştirilecek genel kurul öncesi sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Ahmet Şan başkanlığındaki Konyaspor Yüksek Divan Kurulu yönetimi, Konya Valisi Vahdettin Özkan ile genel kurul süreci için bir toplantı yapacak.

Konyaspor YDK'dan bir kritik toplantı daha!

Tümosan Konyaspor Haberleri">Konyaspor’da 20 Kasım'da gerçekleştirilecek genel kurul öncesi sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Ahmet Şan başkanlığındaki Konyaspor Yüksek Divan Kurulu yönetimi, Konya Valisi Vahdettin Özkan ile genel kurul süreci için bir toplantı yapacak.

Hem sportif hem de mali açıdan zor günler geçiren ve 20 Kasım'da genel kurul kararı alan yeşil-beyazlı kulüpte resmi olarak henüz bir aday çıkmadı. Bu doğrultuda şehrin önde gelenleri sıkı bir çalışma yürütüyor.

Önce ki gün Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir görüşme yapan Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan ve yönetimi, şimdi de Konya Valisi Vahdettin Özkan'a ziyarette bulunacak.


Bugün Valilik binasında gerçekleşecek toplantıda genel kurul süreci, kulübün içinde bulunduğu mali durum ve yapılması planlanan projelerde masaya yatırılıp değerlendirileceği belirtildi.

Kaynak bbnhaber 

EditörEditör