Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:00

Konyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak?

Tümosan Konyaspor, Süper Lig'de 31. haftanın en kritik maçlarından birinde Trabzonspor'u konuk edecek.Konyaspor ile Trabzonspor arasında 3 Nisan Çarşamba günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka 20.30'da başlayacak.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 28-03-2024 10:46   Güncelleme : 29-03-2024 00:33
Konyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak?

Tümosan Konyaspor, Süper Lig'de 31. haftanın en kritik maçlarından birinde Trabzonspor'u konuk edecek. Son oynanan Fatih Karagümrük maçında öne geçmesine rağmen rakibi ile 1-1 berabere kalarak kritik iki puan bırakan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yine final netliğinde bir maça daha çıkmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı ekip, lig üçüncüsü Trabzonspor ile kozları paylaşacak.

Yaklaşan Konyaspor-Trabzonspor maçı ile ilgili olarak internet üzerinden "maç ne zaman, saat kaçta?" şeklindeki sorulara yanıt aranıyor.

Konyaspor ile Trabzonspor arasında 3 Nisan Çarşamba günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka 20.30'da başlayacak.

Konyaspor-Trabzonspor mücadelesi beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Yeşil-beyazlı takım karşılaşma öncesi 33 puanla 16. sırada yer alıyor. Konuk takım Trabzonspor ise 49 puanla 3. basamakta haftaya girdi.

Kaynak bbnhaber 

AdminAdmin

YORUMLAR