FUTBOL
Giriş Tarihi : 14-09-2023 14:31

Konyaspor teknik direktörü Stanojevic’ten önemli açıklamalar

Tümosan Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, Rizespor maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. 49 yaşındaki Sırp çalıştırıcı Rizespor maçında yek hedefletinin kazanmak olduğunu ifade etti

Konyaspor teknik direktörü Stanojevic’ten önemli açıklamalar

Süper ligi 5. hafta karşılaşmasında cumartesi günü evinde Rizespor’u konuk edecek olan Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile devam etti.
Antrenman öncesi yeşil-beyazlıların teknik adamı Stanojevic, basın açıklaması yaptı.
“İNANIYORUM Kİ SAHADAN GALİBİYETLE AYRILACAĞIZ”
Rizespor ile oynayacakları maçı değerlendiren Stanojevic, “Milli ara dönüşü oyuncularımız takıma dahil oldu. Bazı oyuncularımız bireysel çalışıyor, bazıları ise takımla beraber çalışmalara başladı. Rizespor karşısında tek hedefimiz kazanmak olacak. İyi bir teknik direktörleri var onlarda son maçlarını kaybetmedi. Zor olacak ama bizde buna göre çalışıyoruz ve hazırlığımızı bu yönde yapıyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle de inanıyorum ki sahadan galibiyetle ayrılacağız.”ifadelerini kullandı.
”SOKOL VE NELSON BERABER OYNAYABİLİR”
Takımda ilerleyen zamanlarda sistemde değişiklik olacağını ve Nelson’un henüz tak olarak hazır olmadığını belirten Stanojevic, “Sokol milli arada iki maç oynadı. İster istemez azda olsa yorgunlu var. Ancak yeni transferimiz Nelsson da henüz tam olarak hazır olduğunu söyleyemem. İkisi de çok iyi çalışıyor. Beraber yeni antrenmanlara çıktılar. İlerleyen süreçte elbette oyunun gidişatına göre ikisini beraber oynatabiliriz. Ama tamamen o anki oyun durumuna bağlı olacaktır bu durum.”şeklinde konuştu.
”MİCHALAK KENDİ KARARI İLE GİTTİ”
Konrad Michalak’ın kendi vermiş olduğu karar neticesinde takımdan ayrıldığını belirten Stanojevic, “Konrad’ın takımdan ayrılışının kulüple bir ilgisi yok. Kendi bireysel kararı sonucunda gitti. Transfer için opsiyonları düşünüyoruz ama panik transferi yapmaktansa bir sonraki transfer penceresini beklemek daha mantıklı olur diye düşünüyorum.”dedi.
“CİKALLESHİ’YE İYİ TEKLİFLER GELDİ”
Sokol Cikalleshi’ye iyi teklifler gelmesine rağmen takımda kalmak istediğini ifade eden 49 yaşındaki teknik adam, “Sokol Cikalleshi’ye gerçekten iyi teklifler geldi. Kulübümüz ona çok da izin vermedi. Çok iyi sezon başlangıcı yaptığını düşünüyoruz. Takımımıza sezon içerisinde güçlü bir destek sağlayacaktır. Sokol da elbette bizimle kalmak istediğini performansıyla bize gösteriyor.”diye konuştu.

Kaynak bbnhaber 

EditörEditör