Konya Haberci | Konya Haber
HV
27 TEMMUZ Cumartesi 08:25

Konyaspor rahat bir nefes aldı! Konyaspor 3-0 Samsunspor

Trendyol Süper Lig’de 36.hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Tümosan Konyaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde Samsunspor’u 3-0 mağlup etti.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 12-05-2024 21:14
Konyaspor rahat bir nefes aldı! Konyaspor 3-0 Samsunspor

Trendyol Süper Lig’de 36.hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Tümosan Konyaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde Samsunspor’u 3-0 mağlup etti. Ligde kalma mücadelesi veren ve kelimenin tam anlamıyla olmak ya da olmamak sınavına çıkan Yeşil-Beyazlılar ilk yarıdaki etkili futbolu ve attığı gollerle net bir galibiyet aldı.

Maça hızlı başlayan ve 4.dakikada Cikalleshi ile etkili bir şekilde kaleyi yoklayan Konyaspor aradığı golü 20.dakikada buldu. Ndao'nın sağ kanattan ortasında kafayı vuran Nzonzi meşin yuvarlağı ağlarla buluştu. 28’de Guilherme'nin gelişine vuruşunda meşin yuvarlak 2.kez ağlara gitti. İlk yarının skorunu belirleyen ise 38’de kafa vuruşuyla Cikalleshi oldu.

İlk yarıda skor üstünlüğünü eline alan Yeşil-beyazlılar ikinci yarıda daha kontrollü bir oyunu tercih etti. Pas oyunu ile oyunun temposunu belirleyen Tümosan Konyaspor maç sonunda istediğini alarak sahadan ayrıldı. Puanını 40’a yükselten Konyaspor son iki hataya girerken umutlarını artırıp camiaya büyük moral verdi. Şimdi ligde kalma adına 2 final maçı kaldı

kaynak:bbnhaber

AdminAdmin

YORUMLAR