FUTBOL
Giriş Tarihi : 07-05-2023 18:11   Güncelleme : 07-05-2023 22:36

Konyaspor - Kayserispor 2-2

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren ve ikinci yarısı gol düellosuna sahne olan maçta 4 gol vardı ancak kazanan olmadı

Konyaspor - Kayserispor 2-2

KONYASPOR 33.haftada konuk ettiği Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak rakibini puan olarak yakalama fırsatını değerlendiremedi. İlk yarısı golsüz sona eren maçta ikinci yarı bol gollüydü. Kayserispor’u bu bölümde 2 kez öne geçmesine karşın temsilcimiz rakibine hemen karşılık verirken gol düellosuna sahne olan mücadele 2-2 eşitlikle son buldu. Kayserispor’un golleri 46 ve 52’de Cardoso’dan gelirken, Konyaspor bu gollere 48’de Uğurcan ve 55’de Soner ile yanıt verdi.

İlk yarıda gol yok

11. dakikada Moreno’nun sol kanattan arka direğe yaptığı ortaya Mahir kafa vuruşunu yaptı ancak top uzak direğin yanından dışarı çıktı. 12. dakikada Guilherme’nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Soner'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya gitti. 17. dakikada Moreno ile verkaç yaparak sol çaprazdan ceza sahasına giren Pozuelo’nun dar açıdan aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarptı ve oyun alanına döndü. 26. dakikada ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Bouchalakis’in şutuna kale önünde Soner dokundu ve topu ağlara gönderdi ancak gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı.

4 gol var kazanan yok

BEKLENEN goller maçın ikinci yarısında geldi. 46.dakikada Kayseripor, öne geçti. İkinci yarının başında hızlı atakta Mensah ceza sahası sol çaprazına pasını aktardı. Kaleciyi geçen topa Cardoso dokundu. 48.dakikada kullanılan korner atışında Pozuelo’nun ortasına Uğurcan kafayı vurdu: 1-1. Kayserispor 52’de yeniden öne geçti. MAne’nin pasında topla buluşan Cardoso sol ayağıyla gelişine verdi yerden giden top uzak köşeden ağlarla buluştu: 1-2. Maçın sonucunu ise 55’de Soner belirledi. Guilherme’nin ortasında ceza alanı içinde Soner sol ayağıyla gelişine vurdu: 2-2

Kaynak bbnhaber 

EditörEditör