SPOR
Giriş Tarihi : 03-06-2022 11:49

Konyaspor indirime gitmeyecek!

Konyaspor Kulübünün, takımların kadrosuna dahil etmek istediği Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic için belirlenen bonservis bedellerinde indirime gitmeyeceği öğrenildi.

Konyaspor indirime gitmeyecek!

Bu sezon ligde sergiledikleri performansla göz dolduran ve bir çok kulübün transfer listesinde olan Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic için Konyaspor yönetimi bonservis olarak belirlenen rakamlarda indirime gitmeyeceği öğrenildi.

Abdülkerim ve Amir Hadziahmetovic’in satışında yaklaşık 11 milyon Euro gibi bir kazanç hedefleyen yeşil-beyazlı yönetimin Abdülkerim Bardakçı için tek resmi teklifin Beşiktaş kulübünden geldiğini açıkladı.

Beşiktaş’ın teklifini az bulan Konyaspor yönetimi, bu teklifi geri çevirirken Fenerbahçe ile Trabzonspor’un resmi teklifte bulunmadığını ancak dolaylı yollardan oyuncuların istenildiği kaydedildi.

Avrupa takımlarının da radarında olan Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic için gerekli şartlar oluşması halinde Konyaspor yönetiminin transferlere onay vereceği aksi durumda iki futbolcunun da takımda kalacağı ifade edildi. 

AdminAdmin