FUTBOL
Giriş Tarihi : 08-10-2023 00:39   Güncelleme : 08-10-2023 01:47

Konyaspor İçin Kritik Deplasman

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında bu akşam Mersin’de Hatayspor’a konuk olacak. Yeni Mersin Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Konyaspor İçin Kritik Deplasman

Konyaspor, ligde çıktığı 7 maçtan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlikle ayrıldı. Hanesine 9 puan yazdıran yeşil-beyazlı takım, averajla 13. sırada yer alıyor.

Süper Lig'de çıktığı 7 maçın ikisini kazanan, beşinde de berabere kalan Hatayspor ise topladığı 11 puan ve averajla 7. sırada bulunuyor.

LİGDE SON 3 MAÇINI KAZANAMADI

Konyaspor, Süper Lig'de çıktığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet alamadı. Yeşil-beyazlı takım, ligin ilk 4 haftasında ikişer galibiyet ve beraberlik alırken, son 3 haftada 2 yenilgi ve bit beraberlik alarak kötü gidişe dur diyemedi.

SON 4 DEPLASMAN MAÇINDA YENİLMEDİ

Anadolu Kartalı, son 4 resmi deplasman maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Yeşil-beyazlı ekip söz konusu bu süreçte en son yenilgisini geçen sezonun 36. haftasındaki Sivasspor karşısında yaşayan yeşil-beyazlı ekip (1-0), sonrasındaki 4 dış saha mücadelesinde 3 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

EN SKORER OYUNCU CİKALLESHİ GERİ DÖNDÜ

Konyaspor’un yıldız futbolcusu Sokol Cikalleshi, takımının gol yollarındaki en etkili ismi olarak öne çıkıyor. Son iki lig maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen 31 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon forma giydiği 5 resmi karşılaşmada 3 kez ağları havalandırdı.

KONYASPOR’DA 2 İSİM YOK

Yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı süren Muhammet Demir ile kart cezalısı Oğulcan Ülgün dışında eksik bulunmuyor.

kaynak:bbnhaber

EditörEditör