FUTBOL
Giriş Tarihi : 18-03-2023 13:19

Konyaspor Galatasarayı 2-1 yendi

G.Saray’ın 14 maçlık galibiyet serisine Konyaspor ‘dur’ dedi. Rashica’nın golüyle geriye düşen Anadolu Kartalına 3 puanı Soner ve Oğulcan’ın golleri getirdi.

Konyaspor Galatasarayı 2-1 yendi

Konyaspor, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde ilk golünü 5. maçta buldu. Konyaspor'un gol hasreti Galatasaray karşısında dindi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip Konyaspor, yeni Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic göreve geldikten 5 maç sonra ilk kez golle tanıştı.

KONYASPOR Spor Toto Süper Lig'in 26. Haftasının açılış maçında konuk ettiği Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek güçlü rakibinin 14 maçlık galibiyet serisine son verdi. Maça iyi başlamasına rağmen ilk yarıda etkisiz kalan Konyaspor, Rashica’nın 31’deki golüne engel olamazken, ikinci yarıda sahada bambaşka bir Konyaspor vardı. Yeşil-beyazlıların bu yarıdaki baskısı 62’de gelen Soner’in golüyle sonuç verirken, 90+3’de Oğulcan skoru belirledi: 2-1. Konyaspor bu sonuçla yeni teknik direktörüyle ilk gollerini ve ilk galibiyetini kazanmış oldu.

EditörEditör