GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-02-2023 12:27

Konyaspor Fenerbahçe deplasmanında

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçında yarın deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe ile ligde 44. kez karşılaşacak.

Konyaspor Fenerbahçe deplasmanında

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta erteleme müsabakasında yarın saat 19.00’da evinde Konyaspor ile mücadele edecek. Ligde geride kalan haftalarda sarı-lacivertliler 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 45 puanla lider Galatasaray’ın ardından zirve takibini sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar ise 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 27 puanla 8. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe ile Konyaspor, Süper Lig tarihinde daha önce 43 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 32 galibiyet alırken, 8 müsabakada da Konya temsilcisi 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan mücadeleyi Konyaspor, 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Jorge Jesus ve Michy Batshuayi cezalı
Adana Demirspor maçında direkt kırmızı kart görerek 1 maç men cezası alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Konyaspor karşısında kulübede olamayacak. Jesus’un yanı sıra Adana Demirspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Michy Batshuayi de Konyaspor maçında görev alamayacak.

Düdük Halil Umut Meler'de
Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Burak Şeker görev alacak.

EditörEditör