Konya Haberci | Konya Haber
HV
27 TEMMUZ Cumartesi 13:55

Konyaspor, bugün deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Konyaspor, bugün saat 17.00’de Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor ile karşılaşacak.

FUTBOL
Giriş Tarihi : 21-12-2023 09:23
Konyaspor, bugün deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak

Ligde geride kalan 15 haftada yeşil-beyazlılar 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle aldığı 14 puan ve averajla 16. sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar ise 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda topladığı 14 puanla 17. sırada bulunuyor.

Dış saha performansı

Konyaspor, bu sezon deplasmanda gösterdiği başarısız performansla da dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı ekip, rakip sahada oynadığı 7 karşılaşmada sadece bir galibiyet alırken, üçer beraberlik ve yenilgi aldı. Bu maçlarda 7 kez ağları havalandıran Hakan Keleş idaresindeki Konyaspor, 12 kez de kalesinde gole engel olamadı.

Samsunspor 2 maçtır kazanıyor

Samsunspor, Süper Lig’de oynadığı son 2 karşılaşmadan galip ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar ligde evinde Beşiktaş’a 2-1 mağlup olduktan sonra üst üste Adana Demirspor ve Kasımpaşa maçlarında 3 puanı alan taraf oldu.

Soner Dikmen ve Francisco Calvo sınırda

Konyaspor’da Samsunspor maçı öncesinde 2 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Yeşil-beyazlılarda Soner Dikmen ve Francisco Calvo, bugün sarı kart görmesi durumunda Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.

Murat Erdoğan düdük çalacak

Samsunspor - Konyaspor maçını hakem Antalya bölgesinden Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Hakan Karabalcık ile Abdullah Uğur Sarıl yapacak. Maçın 4. hakemi ise Yasin Kol olacak.

Kaynak bbnhaber 

EditörEditör

YORUMLAR