FUTBOL
Giriş Tarihi : 21-12-2023 09:23

Konyaspor, bugün deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Konyaspor, bugün saat 17.00’de Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor ile karşılaşacak.

Konyaspor, bugün deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak

Ligde geride kalan 15 haftada yeşil-beyazlılar 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle aldığı 14 puan ve averajla 16. sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar ise 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda topladığı 14 puanla 17. sırada bulunuyor.

Dış saha performansı

Konyaspor, bu sezon deplasmanda gösterdiği başarısız performansla da dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı ekip, rakip sahada oynadığı 7 karşılaşmada sadece bir galibiyet alırken, üçer beraberlik ve yenilgi aldı. Bu maçlarda 7 kez ağları havalandıran Hakan Keleş idaresindeki Konyaspor, 12 kez de kalesinde gole engel olamadı.

Samsunspor 2 maçtır kazanıyor

Samsunspor, Süper Lig’de oynadığı son 2 karşılaşmadan galip ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar ligde evinde Beşiktaş’a 2-1 mağlup olduktan sonra üst üste Adana Demirspor ve Kasımpaşa maçlarında 3 puanı alan taraf oldu.

Soner Dikmen ve Francisco Calvo sınırda

Konyaspor’da Samsunspor maçı öncesinde 2 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Yeşil-beyazlılarda Soner Dikmen ve Francisco Calvo, bugün sarı kart görmesi durumunda Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.

Murat Erdoğan düdük çalacak

Samsunspor - Konyaspor maçını hakem Antalya bölgesinden Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Hakan Karabalcık ile Abdullah Uğur Sarıl yapacak. Maçın 4. hakemi ise Yasin Kol olacak.

Kaynak bbnhaber 

EditörEditör