FUTBOL
Giriş Tarihi : 22-07-2022 21:35   Güncelleme : 22-07-2022 21:38

Konyaspor Başkanı Özgökçen’den Forvet Transfer Açıklaması

Konyaspor’da, UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında BATE Borisov karşısında 3 golle gelen galibiyetin sevinci yaşanıyor. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Forvet transferinde de mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Konyaspor Başkanı Özgökçen’den Forvet Transfer Açıklaması

KonyasporUEFA Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında BATE Borisov’u 3-0’lık net bir skorla mağlup etti.

Rövanş maçı için büyük bir avantaj sağlayan Yeşil-Beyazlı ekip, ikinci maçta taraftarı önünde çıkarak tur sevincini yaşamak istiyor.

 

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, BATE Borisov maçının ardından TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

Alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Özgökçen, “Sezona bu şekilde bir galibiyetle başlamak bizi memnun etti. Gollerimizle sessizliği bozduk. Bizi daha da gururlandıran eski ve yeni oyuncuların iyi bir uyum sergileyip, hak ettikleri galibiyeti alması. Tur için ikinci maç önemli, her ne kadar 3-0 da olsa, temkinli yaklaşıyorum ben. İkinci maça da aynı ciddiyetle hazırlanmamız gerekiyor.” dedi.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Özgökçen, “Başarının, galibiyetin mimarı futbolcular, daha sonra teknik heyet. Biz sıralamayı böyle yapıyoruz yönetim olarak. İkinci maçta tamamıyla taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bu güzel futbolu, güzel tezahüratlarla süslemelerini istiyorum. İnşallah Konya bizi yalnız bırakmayacaktır. Stadı doldurduğumuz zaman bir üst tura çok rahat bir şekilde çıkarız umarım.” diye konuştu. 

ÖZGÖKÇEN’DEN TRANSFER MÜJDESİ

Başkan Özgökçen “Biz transferleri yaparken, öncelikle hocamızın raporu, scout ekibinin çalışması ve nihayetinde yönetimin fedakarca çalışmaları ortaya çıkıyor. Tamamen istişareye dayalı transfer yaptık. Tam bir kulüp olduğumuzu söyleyebilirim. Taraftarlarımız santrfor transferi bekliyor. Sadece o bölge için değil, hem o bölge için hem de fırsat olursa her bölgeye transfer dönemi bitene kadar transfer olabilir. Santrafor konusunda çalışmalar belirli bir aşamaya geldik. İnşallah forvet transferinde de mutlu sona ulaşacağız.” dedi.

EditörEditör