GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-07-2022 20:34

Konya’daki kuyumcudan çalınan 100 bin lira eksiksiz bulundu

Konya’da Gürcistan uyruklu 3 kişi döviz alma bahanesiyle girdikleri kuyumcudan 100 bin lira değerinde para çalmıştı. Polisin takibiyle şüpheliler Adana’da yakalandı, para da eksiksiz olarak bulunup sahibine teslim edildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

 Konya’daki kuyumcudan çalınan 100 bin lira eksiksiz bulundu

Konya'da kuyumcudan 100 bin lira değerinde döviz çalan yabancı uyruklu 3 kişi, polisin sıkı takibiyle Adana'da yakalandı. Para da eksizsiz ele geçirilip sahibine teslim edildi.

haberci.com/files/uploads/1659116410-d62594d04dbc351164e6.jpg" style="width: 746px; height: 424px;" />

POLİSİ ALARMA GEÇİREN İHBAR

Olay, dün öğle saatlerinde Konya’nın Selçuklu İlçesi Hacı Kaymak Mahallesinde yaşanmıştı.

Döviz alma bahanesiyle Yiğit Kuyumculuk isimli iş yerine giren 3 kişi, içerisinde yaklaşık 100 bin TL değerinde döviz olan zarfla içerisinde kâğıt dolu olan zarfı el çabukluğuyla değiştirerek kuyumcudan ayrıldı. Olayı fark eden iş yeri sahibi hemen polis ekiplerine haber verdi.  

KAMERALAR TEK TEK İNCELENDİ

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince olay yerinden başlayarak çok sayıda işyeri kamerası incelendi. Yapılan çalışmalarda 3 kişinin ticari taksiye binerek Adana'ya doğru seyir halinde oldukları tespit edildi.


 

AYNI GÜN YAKALANDILAR

Konya ve Adana Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yapılan koordineli çalışma sonrası 3 şüpheli Adana'da aynı gün içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde şahısların Gürcistan uyruklu G.T. (43), I.B. (33), B.T. (34) olduğu tespit edildi.

PARA EKSİZSİZ BULUNDU VE SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Adana’da gözaltına alınan şüpheliler Konya’ya sevk edildi. Kuyumcudan çalınan yaklaşık 100 bin TL değerindeki döviz eksiksiz olarak ele geçirildi ve iş yeri sahibine teslim edildi. 

ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

EditörEditör