GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-02-2023 16:53

Konya'da yarın da okullar tatil

Konya'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeni ile Merkez ve 31 ilçede okullar 6 Şubat 2023 Pazartesi tarihi ile okullar tatil edilmişti. Yarın için bazı ilçelerde okullar tatil oldu.

Konya'da yarın da okullar tatil

Selçuklu, Meram ve Karatay'da okullar tatil edildi.

Yapılan açıklamada, "Derebucak, Ereğli, Güneysınır, Halkapınar, Hüyük, Kulu ve Sarayönü ilçelerimizde kar yağışının sabah saatlerinde de etkisini sürdüreceğine ilişkin meteorolojik veriler de dikkate alınarak; kar yağışı, kar savrulması, soğuk ve buzlanmadan dolayı ulaşım başta olmak üzere meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, eğitim ogretime 07/02/2023 Salı günü 1 gün ara verilmesine, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. karar verilmiştir."

Doğanhisar ilçesinde mevcut hava durumu ile meteorolojik veriler dikkate alınarak, muhtemel olumsuzlukları önlemek için 07.02.2023 Salı günü eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir. Engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır.

Beyşehir ilçesinde okullar tatil edildi.

Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Hadim ilçelerinde, yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 07/02/2023 Salı günü (1) gün süreyle eğitime ara verilmesine ; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Bozkır ilçesinde de okullara bir gün ara verildi.

KTO Karatay Üniversitesi'nde 7 Şubat 2023 Salı günü eğitimler çevrim içi yapılacak.

EditörEditör