GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-12-2023 22:20

Konya'da Ulaşıma indirim geliyor

Konya’da ulaşıma indirim geliyor. Yeni yıl öncesi tüm kalemlerde zam uygulaması yapılırken Konya Büyükşehir Belediyesinden sürpriz bir adım geldi ve ulaşımda az da olsa bir indirime gidileceği belirtildi.

Konya'da Ulaşıma indirim geliyor

16px;">Konya Büyükşehir Belediyesi Konyakart aylık sınırsız indirimli abonman ile ilgili flaş kararı açıkladı.Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında (otobüs-tramvay) kullanılan ve daha önce 240 TL olarak belirlenen “Konyakart aylık sınırsız indirimli abonman” ücretinde 1 Ocak 2024 tarihinden geçerli olmak üzere indirime gidiyor.

20 TL'LİK AVANTAJ SAĞLAYACAK
Özellikle öğrencileri yakından ilgilendiren aylık sınırsız abonman ile kullanıcılar 1 Ocak itibariyle 20 TL’lik yeni avantaj ile 220 TL yükleme yaparak kullanacaklar. Özellikle günde 3-4 kez otobüs ve tramvay kullanmak zorunda kalanlar için önemli bir avantaj sunan Konyakart aylık sınırsız indirimli abonman ile şehir içi ulaşım çok cazipleşiyor.

ÜCRET İADESİ YAPILMAYACAK
Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kararı gereğince; belirlenen kişiler, kişiselleştirilmiş Konyakart’larını toplu ulaşım araçları veya turnikelerde tesisli validatörlere okutmak suretiyle, indirimli seyahatten yararlanabilecek. Bu kapsam dışında kalan yolculara, tam ücret tarifesi uygulanacak. 1 Ocak 2024 tarihi öncesi yapılan Konyakart aylık sınırsız indirimli abonman yüklemelerine ilişkin herhangi bir ücret iadesi yapılmayacak.

kaynak:bbnhaber

EditörEditör