ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 03-06-2022 14:15

Konya’da traktörlerin demir ağırlıklarını çalan iki şüpheli yakalandı

Konya’nın Selçuklu ve Karatay ilçesinde traktörlerin demir ağırlıklarını çalan iki şüpheli yapılan operasyonla yakalandı. Şüphelilerin yakalanmamak için olayları sahte plakalı araçla gerçekleştirdiği belirlendi. Şüphelilerden biri tutuklandı.

Konya’da traktörlerin demir ağırlıklarını çalan iki şüpheli yakalandı

Konya'nın Selçuklu ve Karatay ilçelerinde traktörlerin demir ağırlıklarının çalınmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin sahte plakalı bir araç ile geldiklerini belirledi. Çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran ekipler, şüphelilerin çok sayıda suç kaydı bulunan A.K ve M.A olduğunu belirledi.

Yapılan operasyonda A.K. evinde, Antalya Konya'ya geldiği öğrenilen M.A ise kontrol noktasında durdurularak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde çaldıkları demir ağırlık parçalarını uyuşturucu madde almak için hurdacıya sattıkları itiraf etti.

Hurdacıya baskın yapan ekipler, iş yerinde ele geçirilen demir ağırlıklar sahiplerine teslim edildi.

Ayrıca ekipler, suç eşyasını satın almaktan iki kişiye de işlem yaptı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden A.K tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.A adli kontrolle serbest bırakıldı.

AdminAdmin