ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 29-03-2023 10:35   Güncelleme : 29-03-2023 10:53

Konya’da narkotik ekipleri torbacılara göz açtırmıyor

Konya’da Narkotik ekipleri temizliğe devam ediyor. Ekipler, gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu süren ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına göz açtırmıyor.

Konya’da narkotik ekipleri torbacılara göz açtırmıyor

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Konya’ya uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BASKIN YAPILAN ADRESLERDE ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, gençleri zehirlemek için uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılığı yapan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesi, Akif Paşa Mahallesi ve Selçuklu İlçesi Bedir Mahallesinde tespit edilen 4 adrese baskın yapıldı.

İkametlerde yapılan aramalarda 1 kilogram Eroin Maddesi, 680 gram Kokain Maddesi, 2 kilo 150 gram Sentetik Uyuşturucu Maddesi, uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı değerlendirilen 2 kilo 110 gram Tütün Maddesi, 2 adet Hassas Terazi, 2 Adet Tabanca ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 71 Bin TL para ele geçirildi.

6 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Uyuşturucu Madde ticareti yapmak ve kullanmak suçlarından adliyeye sevk edilen Çilem G. (28) adli kontrol şartıyla serbest kalırken Güneş Y. (44), Bahar Y. (23), Mustafa D. (25), Şeyma S. (30), Emre E. (26), Vehbi Ö. (46) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

kaynak:bbnhaber

EditörEditör