ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 17-06-2023 15:04

Konya’da kalbinden bıçaklanan genç hayata tutundu

İki farklı lisenin öğrencileri arasında çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan genç kritik ameliyatla hayata tutundu

Konya’da kalbinden bıçaklanan genç hayata tutundu

Konya’nın Kadınhanı ilçesinde iki farklı lisenin öğrencileri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada bıçaklar çekildi. Bıçaklı kavgada biri ağır olmak üzere iki öğrenci yaralandı.

Göğsünden aldığı bıçak darbesi sonrası ağır yaralanan U.A. (17) Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilerek acil ameliyata alındı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi tarafından yapılan açıklamada, “Bugün öğlen saatlerinde hastanemiz acil servisine getirilen ve göğüs kafesinden delici-kesici aletle yaralanan gencimiz, ilk geldiğinde çok kan kaybetmişti ve tansiyonu düşüktü. Acil servisimizdeki ilk müdahale sonrasında bekletmeksizin Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi ekibi olarak ameliyata aldık. Hayati riski olan hastamız zor ve riskli bir ameliyat geçirdi. Şu an yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavisi sürüyor” ifadeleri kullanıldı.

KAÇAN ZANLILAR YAKALANDI

Polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonrası bıçaklı kavgaya karıştıkları öne sürülen M.G. (17) ve B.Ö'yü (16) gözaltına aldı.

kaynak:bbnhaber

EditörEditör