GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-11-2023 23:03

Konya'da Akademisyenler Gazze için yürüyecek

Konya’daki 5 Üniversitenin akademisyenleri büyük bir yürüyüş gerçekleştirecek. 22 Kasım Çarşamba (yarın) gerçekleşecek olan yürüyüşün detayları belli oldu.

Konya'da Akademisyenler Gazze için yürüyecek

Konya’daki 5 Üniversitenin Akademisyenleri, İsrail’in sivil Gazze halkına yönelik şiddet eylemlerine dur demenin akademik bir sorumluluğu olduğu bilinciyle ile Gazze’ye destek yürüyüşü gerçekleştirecek.

İnsan Haklarını ayaklar altına alanları, en başta bilim reddeder. Sloganıyla yürüyecek olan Akademisyenlerin programı belli oldu. Üniversiten yapılan açıklamada, "Sessiz çığlık olacak, 22 Kasım Çarşamba (yarın) Saat 14.00'te Kılıçarslan Meydanında toplanarak, Mevlana Meydanına yürüyeceğiz. Yürüyüşümüz, basın açıklamasıyla son bulacaktır" ifadelerine yer verildi. 22 Kasım 2023, Çarşamba (yarın) saat 14:00'da Kılınçarslan Kent Meydanı'nda toplanacak olan Akademisyenler, Kılıçarslan Meydanı'ndan, Alaaddin Bulvarı'nın Kılıçarslan Köşkü ve ardından Alaaddin Otobüs Durakları yönüne doğru hareket edilecek, Mevlana Caddesi üzerinden de Mevlana Müzesi istikametine yürüyüş gerçekleştirilecek.

kaynak:bbnhaber

EditörEditör