Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 02:59

Konya ve çevresinde yollarda son durum!

Konya Emniyeti Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Karaman, Konya-Ankara, Konya-Afyon ve Konya-Isparta'ya yollarda son durumu açıkladı. Buna göre Seydişehir-Konya yolu kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle çekici türü araçlara kapalı, diğer yollar açık

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-02-2023 23:38
   Konya ve çevresinde  yollarda son durum!

Konya'da kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle deprem bölgesine giden yardım araçları hariç trafiğe kapatılan karayolları, bir bir trafiğe açıldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Karaman, Konya-Ankara, Konya-Afyon ve Konya-Isparta'ya bağlayan devlet karayollarında 7 Şubat Salı (bugün) 20.30 itibariyle son yol ve hava durumu bilgilerini açıkladı.

Buna göre Konya-Antalya karayolu tırlar gibi çekici türü araçlara kapalı, küçük araç trafiğine açık, Konya Afyon yolunda ise trafik kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Konya Emniyeti vatandaşlara olumsuz hava şartları nedeniyle zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları, sürücülere ise şehir içi ulaşımda toplu taşıma kullanmaları çağrısında bulundu.

KONYA KARAYOLLARINDA SON YOL DURUMU

Konya şehirler arası karayollarında 7 Şubat 2023 Salı (bugün) saat 20:30 itibariyle son durum:

Konya Seydişehir yolu: Kar yağışı ve tipi nedeniyle Seydişehir - Konya yolu çekici türü araçlara kapatıldı

Konya Beyşehir yolu: Her iki istikamette tüm araçlar için trafiğe açıkKonya Adana yolu: Her iki istikamette tüm araçlara trafiğe açık. 

  Konya Aksaray yolu: Her iki istikamette tüm araçlara trafiğe açık

Konya Ankara yolu: Her iki istikamete de tüm araçlara trafiğe açık

Konya Afyon yolu: Her iki istikamete de kontrollü bir şekilde trafiğe açıkK

Konya Karaman yolu: Çift taraflı tüm araçlara trafiğe açık


KONYA EMNİYETİ UYARDI

Konya İl Emniyet Müdürlü'nden yapılan açıklamada, "Elverişsiz hava koşulları nedeniyle vatandaşlarımızın zaruri durumlar dışında yola çıkmamaları, şehir içi ulaşımda toplu taşıma kullanmaları önemle duyurulur‼️" ifadeleri kullanıldı

 

 

EditörEditör

YORUMLAR