Konya Haber
Giriş Tarihi : 10-04-2024 17:07   Güncelleme : 10-04-2024 17:19

Konya Protokolü Bakan Yerlikaya ile beraber Taş Bina'da Bayramlaştı

Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İçişleri bakanı Ali Yerlikaya’nın da hazır bulunduğu bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti

Konya Protokolü Bakan Yerlikaya ile beraber Taş Bina'da Bayramlaştı

Konya protokolü bayramlaştı. Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. Programda, protokol üyeleri bayramlaştı.

Programa, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, merkez ilçe belediye başkanları, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.

Bayramın ilk gününde baba ocağı Konya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Yerlikaya, “Bayram namazını tarihi Kapu Camii’nde kıymetli hemşerilerimizle birlikte kıldık, her biriyle gönülden kucaklaştık. Daha sonra ise Konya protokolümüze yönelik düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına katıldık. Bizleri Ramazan Bayramına eriştiren Rabbimize şükürler olsun. Bugün olduğu gibi tüm bayramlarımız coşku, huzur ve mutluluk içinde geçsin. Bayramımız mübarek olsun” değerlendirmesini yaptı.

kaynak:bbnhaber

AdminAdmin