ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 31-03-2023 12:13

Konya polis'inden zehir tacirlerine suçüstü

Meram'da yapılan çalışmalar sonucunda, uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen bir iş yerine polis tarafından operasyon düzenlendi. Polis, iş yerinde gerçekleştirilen operasyon sırasında uyuşturucu ticaretine suçüstü yakalanan şüphelileri gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 Konya polis'inden zehir tacirlerine suçüstü

Konya Emniyet Müdürlüğü’nün zehir tacirleri ve sokak satıcılarıyla kararlı mücadelesi sürüyor. Narkotik ekipleri kentin birçok noktasında uyuşturucu pazarlayanlara karşı operasyonlarını sürdürürken Meram’daki çalışmalarda uyuşturucu ticaretinin yapıldığı anlaşılan bir iş yerine operasyon düzenlendi. Polis, uyuşturucu ticaretine suçüstü yaptı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir yanında uyuşturucu satıcılarıyla mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Sokak satıcılarına yönelik yapılan saha çalışmalarında Meram ilçesindeki bir iş yerinde uyuşturucu ticareti yapıldığına dair bilgiye ulaşıldı.

İŞ YERİNDE UYUŞTURUCU TİCARETİ!

Meram ilçesi Çaybaşı Mahallesi’nde bulunan iş yerine ulaşan ekipler iş yeri içerisinde bir kadın şahsı uyuşturucu kullanırken yakaladı. K.Ç. isimli kadın şahsın üzerinden bir miktar eroin çıkması üzerine iş yeri içerisinde arama gerçekleştiren ekipler bir miktar daha eroin maddesine ulaştı. Şüpheli iş yeri sahibi M. Ö. ve uyuşturucu kullanıcısı kadın gözaltına alınırken eroin maddesi ve uyuşturucudan elde edilen bir miktar paraya el konuldu.

İŞ YERİ SAHİBİ TUTUKLANDI

K.Ç. isimli kadın şahıs emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti suçlarından adliyeye sevk edilen iş yeri sahibi şüpheli M. Ö. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

kaynak:bbnhaber

EditörEditör