ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 20-03-2023 10:43

Konya Emniyeti hırsızların deposunu buldu!

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında tespit edilen bir depodan yüzden fazla çalıntı eşya ele geçirildi

Konya Emniyeti hırsızların deposunu buldu!

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında tespit edilen bir depodan yüzden fazla çalıntı eşya ele geçirildi. Deponun sahibi ve 2 çalışanı hırsızlık malı alım-satım suçundan yakalanarak gözaltına alındı.

Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması, şüphelilerinin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik yaptığı detaylı araştırmalarda Sahibiata Mahallesindeki bir adreste hırsızlık malı ticareti yapıldığını tespit etti.

Polis ekiplerince depo olarak kullanılan adrese yapılan baskında, bağ evleri ve iş yerlerinden çalındığı düşünülen 11 adet bisiklet, 2 adet av tüfeği, 4 adet havalı tüfek, 1 adet laptop, 12 adet benzinli ve elektrikli testere, 5 adet LCD televizyon,18 adet şarjlı vidalama makinesi, 28 adet elektrikli matkap ve çeşitli elektronik malzemeler olmak üzere toplamda yüzden fazla hırsızlık malı eşyaya polis ekiplerince el konuldu.

İş yerinin mühürlü olduğu, mührü bozarak faaliyet yaptığı tespit edilen ve mühür bozmadan aranması olan iş yeri sahibi Mücahit D. (24 yaşında, 11 adet suç kaydı), iş yeri çalışanları Soner D. (37 yaşında, 56 adet suç kaydı) ve Nusret D. (22 yaşında, 20 adet suç kaydı) hakkında adli işlem başlatıldı.

MÜRACAATTA BULUNAN MAĞDURLAR ÇALINAN MALZEMELERİNİ POLİS MERKEZİNDEN TESLİM ALACAK

Yetkililerden yapılan açıklamada, Feridiye Polis Merkezi Amirliğine götürülen çalıntı malzemelerin, daha önce mağdur olup müracaatta bulunan vatandaşlara teslim edileceği ifade edildi.

kaynak:bbnhaber

EditörEditör