Konya Haber
Giriş Tarihi : 19-03-2024 15:47

Konya Büyükşehir’in Derbent’e Kazandırdığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Binası Açıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Derbent’te kazandırılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının açılışı AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir’in Derbent’e Kazandırdığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Binası Açıldı

Konya  Büyükşehir Belediyesi tarafından Derbent’te kazandırılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, yeni İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının hayırlı olmasını dileyerek, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ilçem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bizim elimiz, kolumuz Büyükşehir. Derbent için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, “Konya’nın tarımsal üretim merkezi olduğunu anımsatarak, “Konya Büyükşehir Belediyemiz her zaman hem üretimin hem de üreticinin yanında oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, “İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün üreticimize daha rahat ortamda etkin ve verimli bir şekilde hizmet vermesi amacıyla yeni hizmet binasını hayata geçirdik. Yeni hizmet binamız Derbentli üreticimize önemli katkı sağlayacak. Güncel bedelle 15 milyon 300 bin liraya mal olan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binamız hayırlı, mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

“DERBENT’İMİZ TARIM VE HAYVANCILIĞIN ÖN PLANDA OLDUĞU BİR İLÇEMİZ”

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer de günümüz dünyasında tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan haline geldiğine dikkati çekerek, “Dolayısıyla bizler, tarım alanlarımızı, hayvan varlıklarımızı gelişmiş teknolojiyle birleştirerek, bunu en yüksek noktaya taşımak zorundayız. Bununla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı’mızın çiftçilerimiz ile hayvan işletmelerimize yönelik çok önemli destekleri, projeleri ve yardımları var. Derbent’imiz de bu manada tarım ve hayvancılığın ön planda olduğu bir ilçemiz. Bunları uyumlu bir şekilde çalıştırarak, hem Derbent’imizi, Konya’mızı hem de ülkemizi tarım ve hayvancılıkta önemli bir noktaya taşımayı arzu ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Akkaya, AK Parti Derbent İlçe Başkanı Musa Akgün ve MHP Derbent İlçe Başkanı Adnan Çanakçı’nın da katıldığı programda konuşmaların ardından Derbent’e kazandırılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının açılışı yapıldı.
 

EditörEditör