Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:37

Konya Büyükşehir Şehir Merkezinde Yol Altyapısını Güçlendirmeye Devam Ediyor

Konya merkezde 4 farklı noktada köprülü kavşak çalışması yürüten, merkeze ve ilçelere yüksek standartlı yollar kazandıran Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Yolu ile Lamcı Kavşağı arasındaki Çakırlı Caddesi’nde de asfaltlama çalışması yaptı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 1.000 ton asfalt kullandıkları caddedeki çalışmayı tamamlayarak hizmete sunduklarını belirterek, Konya genelinde yolları daha güvenli ve konforlu hale getirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-10-2023 19:11
Konya Büyükşehir Şehir Merkezinde Yol Altyapısını Güçlendirmeye Devam Ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde yol altyapısının güçlendirilmesine yönelik yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, trafik yoğunluğunu en aza indirmek için şehir merkezinde 4 farklı noktada köprülü kavşak çalışması yürüttüklerini ayrıca merkeze ve ilçelere de yüksek standartlı yollar kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

Göreve geldikleri ilk güden itibaren Konya genelinde yolların daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Altay şunları kaydetti:

“Şehrimizin yol altyapısını güçlendirmek, yolları daha kullanışlı hale getirmek ve vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak öncelikli hedeflerimizden. Bu kapsamda Lamcı Kavşağı ile Ankara yolunu birbirine bağlayan Çakırlı Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. 1.000 ton asfaltın kullanıldığı caddemizde asfaltlama işlemini tamamladık ve standardı yüksek şekilde vatandaşlarımızın istifadesine sunduk. Güzel ve sağlıklı günlerde kullanılmasını diliyorum” diye konuştu.

Çakırlı Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Konya Büyükşehir Belediyesi,  devamındaki Elmalı Caddesi’nde de asfalt çalışması gerçekleştirecek.

EditörEditör

YORUMLAR