GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-10-2023 12:07

Konya Büyükşehir İlçelerdeki Yolların Standardını Yükseltmek İçin Çalışıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Doğanhisar’ın Deştiğin Mahallesi ile Konakkale Mahallesi arasında güzergah iyileştirilmesi yapıyor. Büyükşehir, Hadim’in Umurlar Mahallesi’nde de yol genişletme çalışmasını tamamladı.

Konya Büyükşehir İlçelerdeki Yolların Standardını Yükseltmek İçin Çalışıyor

Konya  Büyükşehir Belediyesi, merkezde sunduğu yüksek standartlı yol hizmetlerini ilçelerde ve bağlı mahallelerde de gerçekleştiriyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 ilçede Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan tüm bölgelerde yol standardını yükseltme çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. 

Merkezde ve ilçelerde yol altyapısını güçlendirme çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü kaydeden Başkan Altay, “2023 yatırım programı kapsamında planlamaya aldığımız yolları tamamlamak için yoğun uğraş veriyoruz. Bu çerçevede Doğanhisar ilçemize bağlı Deştiğin ile Konakkale mahallelerimiz arasındaki yolda güzergah iyileştirme çalışması yürütüyoruz. Maliyeti 4 milyon lirayı bulan çalışmamızı bu sezon tamamlayacağız inşallah. Bahar aylarıyla birlikte yolun kaplama tabakası işlemini de gerçekleştireceğiz. Böylece iki mahallemizi birbirine bağlayan yolun standardı yükselmiş olacak” dedi.

HADİM’DE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Mahalle yolu çalışmaları kapsamında Hadim ilçesine bağlı Umurlar Mahallesi’nde de yol genişletme çalışmalarını tamamlayan Konya Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı yolu kaplama tabakası yapılmaya hazır hale getirdi.

EditörEditör