Konya Haberci | Konya Haber Sitesi
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:02

Karatay Yusuf Yiğit Aile Sağlığı Merkezi Hizmet Vermeye Başladı

Karatay Belediyesi tarafından Karakulak Mahallesi’ne kazandırılan Yusuf Yiğit Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “İlçemizin tamamında, tüm mahallerimizde her yaştan ve kesimden insanımızın faydalanabileceği tesisler inşa etmeye, Karatayımızın yaşam kalitesini artıran projeler üretmeye devam ediyoruz. Yusuf Yiğit Aile Sağlığı Merkezi’ni ilçemize kazandırarak, ülkemizin yaygın ve güçlü sağlık altyapısına bir katkı daha sunmuş oluyoruz” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-11-2023 15:42
Karatay Yusuf Yiğit Aile Sağlığı Merkezi Hizmet Vermeye Başladı

Karatay Belediyesi’nin Karakulak Mahallesi’ne kazandırdığı Karatay Yusuf Yiğit Aile Sağlığı Merkezi vatandaşa hizmet vermeye başladı.

1100 metrekarelik alanda inşa edilen aile sağlığı merkezinde; 5 doktor odası, 5 hemşire odası, Gebe İzleme Odası, Aşı ve Bebek İzleme Odası, Tıbbi Müdahale Odası, Laboratuvar ve çok amaçlı bir de salon bulunuyor.

KARATAY BELEDİYESİ OLARAK ÜLKEMİZİN YAYGIN VE GÜÇLÜ SAĞLIK ALTYAPISINA KATKI SUNUYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, hayırsever Mehmet İlker Yiğit’in de katkılarıyla tamamlanan Karatay Yusuf Yiğit Aile Sağlığı Merkezi sayesinde ülkenin ve Konya’nın güçlü sağlık altyapısına bir katkı daha sunduklarını söyledi.

Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak altyapı, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanların yanı sıra sağlık yatırımlarını da ayrıca önemsiyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını belirleyip buna göre eksikliklerin giderilmesi için önemli bir gayretin içerisindeyiz. Bu çabamızla sağlık hizmetlerine katkı sunacak önemli hizmetlere de imza atıyoruz. Aile sağlık merkezleri vatandaşlarımızın yerinde sağlık hizmetine kolayca ulaşabilmesi açısından büyük önem taşıyor. Karatay Belediyesi olarak bizler de; günümüz ihtiyaçlarına uygun, modern, şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla bugüne kadar pek çok aile sağlığı merkezi kazandırdık. Karakulak Mahallemizde yapımını tamamladığımız Yusuf Yiğit Aile Sağlığı Merkezimiz de söz konusu mahallemiz ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlarımıza çok daha konforlu ve modern bir sağlık hizmeti vermeye başladı. Sağlık tesisimizin ilçemize ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

EditörEditör

YORUMLAR