GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-10-2023 13:47

Karatay Trafik Eğitim Parkı’nda eğitimler başladı

Çocuklara trafik kültürü ve bilincini aşılamak amacıyla Karatay Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trafik Eğitim Parkı’nda okulların açılmasıyla beraber yeni dönem uygulamalı dersleri başladı.

   Karatay Trafik Eğitim Parkı’nda eğitimler başladı

Trafik Eğitim Parkında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimle trafik bilinci aşılanan çocuklar, burada hem öğrendiklerini hem de keyifli zaman geçirdiklerini belirterek park için Karatay Belediyesi’ne teşekkür etti. Öte yandan programa katılan öğrencilere Karatay Belediyesi tarafından çanta, boyama kitabı, Blok not defteri, katılım belgesi, düdük, anahtarlık ve isme özel akülü araç ehliyet kartı hediye ediliyor.

ÇOCUKLARIMIZ TRAFİK EĞİTİM PARKIMIZI ÇOK SEVDİ

Karatay’da okuyan tüm 4. sınıf öğrencilerinin Trafik Eğitim Parkı’nda yıl boyunca trafik eğitimi alacaklarını belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Geçtiğimiz yıl Trafik Eğitim Parkı’mızda 6 bin 800 öğrencimize eğitim verdik. Çocuklarımız parkımızı çok sevdi. Bu yıl da yine 6 bin 492 çocuğumuz uygulamalı eğitim alacak. Çocuklarımızı erken yaşlarda hayatın her alanıyla ilgili bilgilendirmek ve bilinçlendirmek sağlıklı ve güzel bir gelecek için çok önemlidir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın kıymetli işbirliğiyle yürüyen projede çocuklarımız, alanında deneyimli eğitmenlerin gözetiminde trafik kurallarını tüm yönleriyle öğreniyorlar. Trafik eğitimini küçük yaşta almış, sağlıklı ve bilinçli bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. İnşallah çocuklarımız burada alacakları eğitimle ileride trafik kurallarını bilen ve önemseyen bireyler olacaklar” diye konuştu.

EditörEditör