EĞİTİM
Giriş Tarihi : 04-01-2023 11:10

“KARATAY KONFERANSLARI” YAZAR HATİCE KÜBRA TONGAR İLE BAŞLIYOR

Karatay Belediyesi; aileden tarihe, sağlıktan sosyal ve kültürel gibi daha birçok konuyu içeren “Karatay Konferansları”yla Konyalıların hayatlarına dokunacak. Büyük ilgi görmesi beklenen programların ilkinin konuğu ise Yazar Hatice Kübra Tongar olacak. Tongar, Cuma akşamı saat 19:00’da Karatay Gençlik Merkezi’nde “Çocuklarımızın Hayatına Bıraktığımız İz; Çeyiz” başlığında anne, baba ve çocuk ilişkilerine dair bilgi ile tecrübelerini Konyalılarla paylaşacak.

“KARATAY KONFERANSLARI” YAZAR HATİCE KÜBRA TONGAR İLE BAŞLIYOR

Karatay Belediyesi, “Karatay Konferansları” programlarıyla vatandaşların sosyal ve kültürel hayatlarına katkı sunacak. Geçtiğimiz yıl “Sağlıklı İletişim Mutlu Aile Okulu” adıyla konferanslar düzenleyen ve takdir toplayan belediye, bu yılki “Karatay Konferansları” programlarıyla aynı başarıyı hedefliyor.

Karatay Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen programların ilkinin konuğu Yazar Hatice Kübra Tongar olacak. Hatice Kübra Tongar, 6 Ocak Cuma akşamı saat: 19:00’da Karatay Kültür Merkezi’ndeki “Çocuklarımızın Hayatına Bıraktığımız İz; Çeyiz” başlığındaki konferansta; anne, baba ve çocuk ilişkilerinin yanı sıra çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gerekenler gibi daha birçok konuda yaptığı araştırmalarını Konyalılarla paylaşacak.

“KARATAY KONFERANSLARI”NI ÖNEMSİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da belediye olarak önem verdikleri “Karatay Konferansları”na tüm Konyalıları davet etti. Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanında insanımızın sosyal, kültürel ve ekonomik hayatlarına katkı sunan birçok proje de yürütüyoruz. Geçtiğimiz yıl 'Sağlıklı İletişim Mutlu Aile Okulu' adıyla konferanslar düzenlemiştik. Bu yıl da ‘Karatay Konferansları’ projemizi hayata geçiriyoruz. İnşallah her hafta yeni bir konuyla önemli bir konuğu ilçemizde ağırlayarak hemşehrilerimizle buluşturacağız. Programlarımızın ilkini bu Cuma akşamı yapıyoruz. Konferanslarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir” dedi.

EditörEditör