GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2023 13:54

KARATAY KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ’NDEN ANLAMLI KAMPANYA

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden en çok da çocuklar etkilendi. Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi de, depremin vurduğu bölgedeki çocuklar için “Oyuncağını Kardeşinle Paylaşır mısın?” adlı oyuncak bağışı kampanyası başlattı.

KARATAY KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ’NDEN ANLAMLI KAMPANYA

 

1 / 1

KARATAY KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ’NDEN ANLAMLI KAMPANYA

“OYUNCAĞINI KARDEŞİNLE PAYLAŞIR MISIN?”  

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden en çok da çocuklar etkilendi. Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi de, depremin vurduğu bölgedeki çocuklar için “Oyuncağını Kardeşinle Paylaşır mısın?” adlı oyuncak bağışı kampanyası başlattı.  

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, depremzede çocuklar için oyuncak bağışı kampanyası başlattı.

“OYUNCAĞINI KARDEŞİNLE PAYLAŞIR MISIN?”

Söz konusu kampanya; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın yanı sıra Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi, Karatay Kent Konseyi Gençlik ve Kadın Meclisi ile daha birçok sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaşıldı.  

“Haydi Karatay, haydi Konya! Kenetlenip fethedeceğimiz çok gönül var. Yeni ve kullanılmamış oyuncaklarınızı toplama noktalarımıza ulaştırarak deprem bölgesindeki kardeşlerimizin tebessümüne ve mutluluğuna vesile olabilirsiniz. Çocuklarımız için bir kez daha el ele olma vakti” notuyla sosyal medyadan duyurulan “Oyuncağını Kardeşinle Paylaşır Mısın?” adlı oyuncak bağışı kampanyasına vatandaşlar 4 Mart Cumartesi gününe katılabilecek.

Konyalıların belirlenen tarihe kadar yeni veya kullanılmamış oyuncaklarını; Karatay Belediyesi Hizmet Binası, Karatay Kent Konseyi Binası, Akabe Sosyal Tesisi Etüt Merkezi ve Hacısadık Sosyal Tesisi Etüt Merkezi’ne getirmesi gerekiyor.  

KARATAY KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ’NDEN KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI

Konuyla ilgili açıklama yapan Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuççu; “Çocuklarımızın çoğu deprem diye bir şeyin belki de varlığından haberdar değildi. Bu gerçekle sarsıcı bir şekilde karşılaştılar. Ailesinden kayıplar yaşayan, kayıp yaşamasa bile en güvenli bildiği evinin, yuvasının, okulunun yıkıldığını gören çocuklarımız oldu. Bizler de çocuklarımız için bir kampanya başlattık. Tüm hemşehrilerimizi kampanyaya ilgi göstermeye davet ediyoruz” dedi.  

EditörEditör