GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-01-2023 22:37

KARATAY BELEDİYESİ VATANDAŞA ÇORBA İKRAM EDİYOR

Karatay Belediyesi tarafından sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yola çıkan vatandaşlara yapılan çorba ikramı, soğuk havada vatandaşların içini ısıtıyor. İlçenin işlek noktalarında yapılan sıcak çorba ikramından memnuniyet duyan vatandaşlar, Karatay Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

KARATAY BELEDİYESİ VATANDAŞA ÇORBA İKRAM EDİYOR

 

Karatay Belediyesi tarafından sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yola 

Karatay Belediyesi sabahın erken saatlerinde işe veya okula gitmek için yola çıkan vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor.  

Belediyenin Mobil Büfe ekipleri, çorba ikramını sabah saatlerinde özellikle ilçede işçi servislerinin yoğun olduğu yerlerde, otobüs duraklarında ve meydanlarda yapıyor.  

Karatay Belediyesi’nin çorba ikramı, işe gitmek için araç bekleyen vatandaşlardan tam not aldı. İçleri ısıtan ikramı memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler. Vatandaşlar; “Sabah çorba sürpriziyle karşılaşmak ve karşılanmak bizim için güzel oldu. Bu soğuk havalarda içimiz ısındı. Yapanlardan Allah razı olsun” dediler.  

Soğuk havalarda gönülleri ısıtmak için çorba ikramı yaptıklarını kaydeden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; çorba ikramının süreceğini söyledi.  

Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak, soğuk Konya sabahlarında hemşehrilerimize sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Çünkü paylaştıkça mutlu oluyoruz. Çorbamızı da paylaşarak gönülleri de ısıtmak istedik. Kış boyunca da bu imkânı Konyalı hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz” dedi.  

EditörEditör