GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2023 17:17

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan Ramazan Ayı Mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Ayı’nın başlaması dolayısıyla bir mesajı yayımladı. İslam âlemi olarak Ramazan Ayı’na girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Hasan Kılca, 11 ilimizi vuran depremlerin gönüllere bıraktığı burukluğu Ramazan ayı boyunca ortaya konacak dayanışma ruhuyla atlatacaklarına vurgu yaptı. Hasan Kılca; “Bu mübarek ayı paylaşmanın bereketi ve dayanışmanın tadıyla idrak edelim. Ülkemizi vuran depremi ve bıraktığı izleri ancak el ele gönül gönüle vererek silebiliriz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan Ramazan Ayı Mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konyalılar başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Ayı’nı yayımladığı bir kutlama mesajıyla tebrik etti.

Başkan Hasan Kılca’nın Ramazan Ayı mesajı şu şekilde; “İnsanlık âlemine rahmet ve mağfiret yönünden müjdeler veren 11 ayın sultanı Ramazan’a ulaşmanın huzuru, mutluluğu ve heyecanı içindeyiz. Ancak maalesef merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan yıkıcı depremler, çok ağır sonuçlar ortaya koydu ve tüm ülkemizi hüzne boğdu. Olayın ilk anından itibaren devletimizle ve tüm milletimizle birlikte bu büyük felaket karşısında eşi benzeri görülmemiş birlik ve beraberlik hareketi başlattık. Bu zor günleri de yine hep birlikte geride bırakacağız. ‘Ekmeği paylaşmak, ekmekten daha lezzetlidir’ sözünden yola çıkarak soframıza bir tabak fazla, çayımıza bir bardak daha ekleyerek bu mübarek ayda gönüllere dokunalım, bu ayın feyzini, bereketini dayanışma içerisinde artıralım. Deprem bölgesinin yanı sıra mazlum ve mahzun coğrafyalar da zor günlerinden üstesinden gelecek ve inşallah düze çıkacaktır. Ramazan'ın bir başka güzel olduğu şehirlerin başında Konya’mız gelmektedir. Konya hoşgörüdür, dayanışmadır, birlik ve beraberliğin kadim şehridir. İnanıyorum ki bugüne kadar olduğu gibi bu mübarek ayda da Konyamız, Ramazan aylarını en güzel şekilde geçirebilmeleri adına depremzede kardeşlerimize hem gönüllerini hem de sofralarını açacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Konyalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını en içten duygularımla tebrik ediyorum. Paylaşmanın bereketiyle bu mübarek ayın memleketimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.”

EditörEditör