EĞİTİM
Giriş Tarihi : 16-11-2022 18:01   Güncelleme : 17-11-2022 11:44

KARATAY ADALET PARKI’NA MİLLET KIRAATHANESİ KAZANDIRILIYOR

Karatay Belediyesi, Adalet Parkı’na Millet Kıraathanesi kazandırıyor. İlçede neredeyse her güne yeni bir yatırım ve hizmetin müjdesiyle başladıklarının altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Akabe Mahallesi’nde yapımı süren Millet Kıraathanesi’nin vatandaşların sosyal ve kültürel hayatına katkı sunacağını belirterek projenin Karatay’a hayırlı olmasını diledi.

KARATAY ADALET PARKI’NA MİLLET KIRAATHANESİ KAZANDIRILIYOR

Vatandaşların sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan önemli projelerden biri olan Millet Kıraathanelerinin Karatay’daki sayıları her geçen gün artıyor.

Bu kapsamda Karatay Belediyesi, Akabe Mahallesi Adalet Parkı içerisine kazandırılan Millet Kıraathanesi’nin yapımı sürüyor. Projenin bölgeye sosyal ve kültürel anlamda önemli katkılar sunması hedeflenirken proje, her yaş grubuna özellikle de öğrencilere hizmet verecek. 705 metrekarelik alanda yapılan Millet Kıraathanesi’nde kafeterya, kütüphane ve dinlenme alanları gibi bölümler yer alacak.

KARATAY’IMIZA YAKIŞACAK BİR YATIRIMI DAHA KAZANDIRIYORUZ

Karatay’da neredeyse her yeni günün yeni bir yatırım ve hizmetin müjdesiyle başladığına vurgu yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Millet Kıraathanesi projesinin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Millet Kıraathanelerinin toplumdaki okuma oranına önemli derecede katkı sunduğuna dikkat çeken Başkan Hasan Kılca; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 7’den 70’e tüm vatandaşların sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan projelerinden biri olan Millet Kıraathaneleri, vatandaşlarımızın özellikle de öğrencilerin kitap okuyup ders çalışabildiği, vakitlerini faydalı geçirdiği özel mekânlardır. Bizler de Karatay’ımızı ve ülkemizi daha ileri noktalara taşıyacak gençlerimizin; okuyan, araştıran, düşünen ve üreten bireyler olması için çaba harcıyoruz. Bu kapsamda Akabe Mahallemizdeki Adalet Parkı’nın içerisine Millet Kıraathanesi kazandırıyoruz. Adalet Parkı’nda Karatay’ımıza çok yakışacak mekân oluşturuyoruz. Yapım çalışmaları süren projemizi kısa süre içerisinde tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Millet Kıraathanemiz tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

EditörEditör