GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-04-2023 22:15

KAFE KARATAY’LARIN 6.’SI ADALET PARKI’NDA YÜKSELİYOR

Sosyal belediyecilik anlayışıyla Kafe Karatay projesini hayata geçiren ve Konya’ya yeni bir marka kazandıran Karatay Belediyesi, Kafe Karatay’ların 6’ncı şubesinin yapım çalışmaları da başladı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Adalet Parkı içerisine kazandıracakları yeni şubelerinin de vatandaşlar tarafından güzel bir ilgi göreceğine inandığını belirtti.

KAFE KARATAY’LARIN 6.’SI ADALET PARKI’NDA YÜKSELİYOR

Karatay Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kısa sürede şehrin yeni markalarından birisi haline gelen Kafe Karatayların sayısı artıyor. Belediye bu kapsamda, Kafe Karatay'ın 6’ncı şubesini Akabe Mahallesi’nde bulunan Adalet Parkı içerisinde inşa ediyor. 615 metrekarelik bir alana kazandırılan projenin maliyeti ise 10 milyon TL.  

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Kafe Karatay’ların sosyal belediyecilik projelerine örnek gösterilecek nitelikte bir hizmet anlayışına sahip olduğunu söyledi.

Kafe Karatay’ların şehrin en gözde mekanları arasına girdiğine dikkat çeken Hasan Kılca; “Bu projelerimizi hayata geçirirken tek amacımız, insanımızın sosyal yaşamına katkı sunmaktı. Kafe Karatay, bu amaca karşılık verdi ve hemşehrilerimizin yüreğine bir dokunuş yapmış olduk. Bugüne 5 şubeyi ilçemizin çeşitli noktalarında hizmete sunduk. Vatandaşlarımızın Adalet Parkı içerisine de Kafe Karatay talebi olmuştu. Bizler de hemen çalışmalarımızı tamamladık ve parkımızın da dokusuna uygun alanda projemizin yapımına başladık. Kafelerimizle vatandaşlara en iyi şekilde hitap etmeye çalışıyoruz. 6’ncı şubemiz, yeşil kuşak parklarımızdan olan Adalet Parkımızın içerisinde kaliteli bir hizmeti vatandaşlarımıza sağlayacak. Şehrimizin en gözde mekanları haline gelen ve şehrimize değer katan Kafe Karataylarımızın şubesinin sayısını daha da artıracağız. Yeni projemizin ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

 

EditörEditör